Søvninformasjon For bedre helse

9 av 10 kunder sover bättre!

Klicka här för att beställa!

– Nu kan jag leva livet som jag vill

Så blev Anne (55) kvitt sina sömnproblem.

– Jag har ett krävande jobb och tycker om att vara aktiv. Men när jag får för lite sömn så orkar jag ingenting. Kroppen blir helt dränerad på energi, berättar Anne Lelienhof. 55-åringen har plågats av en oregelbunden och dålig sömnrytm ända sedan 30-årsåldern.

– Vanligtvis somnar jag snabbt när jag går och lägger mig, men under vissa perioder vaknar jag redan efter några timmar och är klarvaken. Sedan ligger jag och väntar på att klockan ska ringa klockan sju. Känslan av panik är fruktansvärd, säger Anne.

55-åringen har plågats av en oregelbunden och dålig sömnrytm ända sedan 30-årsåldern

Hon vet vad sömnproblemen beror på, men berättar att hon är en grubblare av naturen. – Småsaker kan göra mig orolig. Och det är jobbigt med bekymmer: De blir alltid större på natten.

Krävande jobb

Anne jobbar skift på ett statligt ungdomshem. Efter en intensiv arbetsperiod är hon ledig i flera dagar. Det ger henne möjlighet att återhämta sig.

Anne tycker om att vara aktiv och uppskattar de dagar när hon fått tillräckligt med sömn natten före.

Anne tycker om att vara aktiv och uppskattar de dagar när hon fått tillräckligt med sömn natten före.

– Att jobba med ungdomar är krävande, både fysiskt och psykiskt. Men när jag inte sover ordentligt är det svårt att hitta ny energi.

Sov hela natten

Anne har alltid varit mycket försiktig när det gäller mediciner. Rädslan för att bli beroende av sömntabletter är stor. Men när hon såg annons om naturtillskottet Sleepwell Forte bestämde hon sig för att ge det en chans.

Rädslan för att bli beroende av sömntabletter är stor

– Jag tänkte “ok, jag provar!”. Jag var smått desperat efter att ha sovit dåligt under en längre period, berättar Anne. Hon beskriver effekten av Sleepwell Forte som “nästan ofattbar”.

– Anne förväntade sig inget omedelbart resultat, men redan den andra natten sov jag som ett barn. Jag kan fortfarande vakna mitt i natten. Skillnaden är att jag nu kan somna om. Att få åtta timmars sömn känns lite som ett mirakel!

Ser ljust på framtiden

Anne lever sunt. Hon tycker om att röra på sig, hon äter bra och är måttlig när det gäller alkohol. Tidigare kunde ett litet glas vin förstöra nattsömnen.

Hon beskriver effekten av Sleepwell Forte som “nästan ofattbar”

– Men förra helgen kunde jag njuta av ett par glas till maten utan att bli “straffad” för det. Och nyligen tog jag en lång och härlig skidtur. När jag får tillräckligt med sömn kan jag leva mitt liv som jag vill ha det. Min sambo är också nöjd. När jag är glad, spiller lite av glädjen över på honom, säger Anne med ett leende.

Sleepwell ForteBeställ till kampanjpris

Vi firar 90 000 sålda paket och ger dig Sleepwell Forte till halva priset! Kun 189,- GRATIS frakt
  • 10 siffror

Ja, tack! Jag vill beställa Sleepwell Forte för bara 189 kr för 1 månads förbrukning. Säljs som en prenumeration utan bindningstid. Efter välkomsterbjudandet kommer jag att motta 1 månads förbrukning varje månad fram till uppsägning för endast 378 kr i månaden. Alla försändelser har GRATIS frakt. För att säga upp prenumerationen ska du kontakta kundtjänst inom 14 dagar efter fakturadatum. Vid sen uppsägning åtar du dig att ta emot nästa schemalagda leverans. Vi finns här för dig.

PAKETET SKICKAS DIREKT TILL BREVLÅDAN. ALLTID GRATIS FRAKT!