Søvninformasjon For bedre helse

9 av 10 kunder sover bättre!

Klicka här för att beställa!

Kiara var sömnlös flera dagar i sträck

Kiara Ravn var stressad och kunde inte sova. Kosttillskottet Sleepwell Forte blev räddningen.

Kiara Ravn jobbar som fotograf och frisör, och hennes arbetsdagar är långa och hektiska. Hon gillar sina jobb som är roliga och utmanande – men arbetssituationen är inte särskilt praktisk för den som har en skakig sömnrytm.

– Sömn är en lyx som jag aldrig har kunnat ta för givet. Jag tål inte stress särskilt bra eftersom det påverkar nattsömnen. Jag har haft svårt att somna ända sedan jag var barn, berättar hon.

Förra vintern drabbades hon av svåra sömnproblem.

– Vid den tiden befann jag mig i en ordentlig stressbubbla och efter ett tag hamnade jag i ett tillstånd av insomnia. I perioder kunde det gå flera dygn utan att jag fick en enda timme sömnn.

Rädd för sömnmediciner

Kiaras läkare skrev ut sömnmedicin, men tabletterna blev i stort sett liggande orörda i skåpet.

– Sömn är en lyx som jag aldrig har kunnat ta för givet

– Läkemedel är nog bra i många fall, men jag klarade inte av att ta tabletterna. Jag är noga med vad jag stoppar i kroppen och är rädd för biverkningar. I stället letade jag jag desperat efter ett naturligt och ofarligt alternativ. Jag provade allt från ”Sov gott”-te till meditationstekniker, men inget gjorde någon större betydelse.

Naturliga ingredienser

En kväll berättade Kiara om sina sömnproblem för en väninna, som tipsade henne om Sleepwell Forte.

– Hon berättade att kosttillskottet hade hjälpt både henne och hennes kille. Hon sade också att det bara innehåller naturliga ingredienser, som kamomill och vitamin B12. Jag hade provat många konstiga produkter och var skeptisk, men jag beställde en provförpackning och hoppades på det bästa, säger Kiara och ler.

Utvilad varje morgon

Hon blev mycket överraskad när hon kände av effekten av Sleepwell Forte redan under den andra natten.

– Efter en vecka förlitade jag mig fullständigt på Sleepwell Forte. Jag sov bättre, var mindre rastlös och kände mig mer utvilad varje morgon. Visserligen vaknade jag fortfarande på natten, men jag kunde somnade om igen, istället för att ligga vaken i flera timmar som jag var van vid.

– Jag sov bättre, var mindre rastlös och kände mig mer utvilad varje morgon

Kiara har nu använt Sleepwell Forte i fyra månader och tar kosttillskottet varje dag.

– Även om jag kanske inte behöver det så mycket som förut, använder jag fortfarande produkten. Och när jag går och lägger mig på natten känns det väldigt bra att veta att jag kan se fram emot en god natts sömn.

Baserat på örter

Sleepwell Forte är ett örtbaserat naturtillskott som kan ha en avslappnande effekt och bidra till att man somnar snabbare och sover bättre. Sleepwell Forte innehåller tre örter som är kända för att vara sömngivande: kamomill, citronmeliss och humle.

Kamomill, citronmeliss och humle används mycket i den traditionella örtmedicinen och dess effekt har dokumenterats i en rad kliniska tester.

Sleepwell Forte innehåller dessutom biotin och vitamin B12, som bidrar till en normal psykologisk funktion och ett välfungerande nervsystem. Även biotin och vitamin B12 har en positiv effekt på kroppen och hjärnans förmåga att falla i

Tillsammans hjälper dessa ämnen kroppen att falla i sömn. På så sätt bidrar preparatet på ett naturligt sätt till ett bättre sömnmönster så att du kan känna dig utvilad.

Sleepwell ForteBeställ till kampanjpris

Vi firar 90 000 sålda paket och ger dig Sleepwell Forte till halva priset! Kun 174 kr GRATIS frakt
  • 10 siffror

Ja tack! Jag vill beställa 1 månads förbrukning av Sleepwell Forte för halva priset, endast 174 kr. Abonnemanget har ingen bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag efter 30 dagar 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 699 kronor. Som abonnent får du varannan månad Sleepwell Forte för endast 349:50 per månad (699 varannan månad). Alla försändelser har fri frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice 14 dagar innan nästa planerade försändelse. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi finns till hands för dig!

PAKETET SKICKAS DIREKT TILL BREVLÅDAN. ALLTID GRATIS FRAKT!