Søvninformasjon For bedre helse

9 av 10 kunder sover bättre!

Klicka här för att beställa!

– Jag har fått mer energi

Efter många år med sömnproblem fick Reidun (62) ny kraft och energi över för både familj och vänner.

– Att få sova gott i 5-6 timmar är helt fantastiskt. Jag har fått tillbaka gnistan!

Reidun A. Øverli ler med hela ansiktet. Hon vill knappt tänka på hur alla år med sömnproblem påverkade hennes liv förut. Idag ser hennes liv helt annorlunda ut, efter att hon börjat med naturtillskottet Sleepwell Forte.

Redan efter några dagar sov jag bättre än på många år

– Jag skulle vilja kalla det för en jackpot! Redan den första natten märkte jag skillnad och efter några dagar sov jag bättre än på många år. Nu har jag fått tillbaka energin och mitt goda humör, säger 62-åringen från det norska samhället Mo i Rana som äntligen hade hittat en lösning på sina sömnproblem.

Comeback

Nu tror hon att hon kommer att orka mer så att hon kan umgås mer med sina vänner. Hon planerar redan att vara med i badgänget igen som tränar tillsammans varje vecka.

Reidun har fått tillbaka både energin och sitt goda humör.

Reidun har fått tillbaka både energin och sitt goda humör.

– Det känns bra att kunna vara tillhands mer för familjen. Inte minst för fyraåringen som älskar att vara på besök hos farmor, säger Reidun med ett leende.

Allt fler drabbas

Allt fler drabbas av sömnproblem. Många har tillfälliga besvär, till exempel när barnen är små eller under perioder när andra problem trycker på. Än värre är det om sömnbesvären blir långvariga. Det kan få allvarliga konsekvenser för den som drabbas och orsaka höga kostnader för samhället.

Reidun märkte att andra åkommor förvärrades av hennes sömnproblem, som dessutom tärde på både krafterna och humöret.

Jag tycker det är bra att ingredienserna är naturliga

– Jag blev faktiskt lite osocial. Det är inte roligt att ständigt behöva tacka nej till trevliga saker på grund av att man är trött eller inte känner sig i form. Mina sömnproblem tog helt enkelt överhanden.

Positiv biverkning

Reidun hade ofta svårt att somna på kvällen. Och ofta vaknade hon efter bara en timme eller två. Idag här situationen en helt annan.

– I natt somnade jag utan problem efter att gjort ett litet ärende mitt i natten. Tidigare var det nästan omöjligt för mig att somna igen om jag hade vaknat, säger Randi och berättar att hon bara har känt av en enda biverkning av Sleepwell Forte.

– Och den är av det positiva slaget. Efter det som har hänt har jag fått ny energi att själv ta hand om min hälsa. Det är jag väldigt glad för!

Sleepwell ForteBeställ till kampanjpris

Vi firar 90 000 sålda paket och ger dig Sleepwell Forte till halva priset! Kun 189,- GRATIS frakt
  • 10 siffror

Ja, tack! Jag vill beställa Sleepwell Forte för bara 189 kr för 1 månads förbrukning. Säljs som en prenumeration utan bindningstid. Efter välkomsterbjudandet kommer jag att motta 1 månads förbrukning varje månad fram till uppsägning för endast 378 kr i månaden. Alla försändelser har GRATIS frakt. För att säga upp prenumerationen ska du kontakta kundtjänst inom 14 dagar efter fakturadatum. Vid sen uppsägning åtar du dig att ta emot nästa schemalagda leverans. Vi finns här för dig.

PAKETET SKICKAS DIREKT TILL BREVLÅDAN. ALLTID GRATIS FRAKT!